top of page
Logo Sabina.png

CINEMA EVENT

Het hart
van het Evangelie
is vergeving

In samenwerking met:

Upmedia.png
goed boek.png

Ontdek het verbazingwekkende waargebeurde verhaal van Sabina Wurmbrand, een complexe vrouw die een liefde ontdekt die vervult, een liefde die blijft en een liefde die vergeeft. Het waargebeurde verhaal van Richard en Sabina Wurmbrand speelt zich af in het door oorlog verscheurde Roemenië van de Tweede Wereldoorlog en is een turbulent avontuur vol romantiek, geloof en opoffering. Sabina is de prequel van de bekroonde speelfilm uit 2018, Tortured for Christ.

We hopen dat deze film van HVK je inspireert en misschien aanmoedigt om – net als Sabina – het radicale, ontzettend moeilijke, maar ook genezende pad van vergeving in te slaan.

We tonen de film GRATIS in de UGC cinema in Mechelen op 13/01/2023.

Er zijn maximum 200 zitplaatsen, dus bestel snel je tickets. OP=OP

Image by Thomas Griesbeck
Sabina-Foto 2.jpg

EEN FILM OVER VERGEVING
EN LIEFDE

Regisseur: John Grooters
Cast: Raluca Botez, Emil Mandanac

 

Anker 1

BESTEL
HIER UW
TICKETS

Sabina Cinema Event
0 DAGEN TOT EVENEMENT
Wanneer
13 jan. 19:30 – 23:30
Waar
UGC Mechelen,
Spuibeekstraat 5, 2800 Mechelen, België
Anker 2

OVER
Richard
& Sabina

WURMBRAND

Richard.png
Richard Wurmbrand
1909-2001

Richard Wurmbrand, mede-oprichter van Hulp aan de Verdrukte Kerk, leidde een ondergrondse christelijke bediening voor degenen die leden onder nazi- en communistische onderdrukking in zijn thuisland Roemenië. Zijn christelijke getuigenis leidde tot 14 jaar gevangenisstraf en marteling in een communistische gevangenis.

Sabina.png
Sabina Wurmbrand
1913-2000

Sabina, de mede-oprichter van Hulp aan de Verdrukte Kerk, bevorderde Gods koninkrijk in Roemenië te midden van nazi- en communistische onderdrukking. Ze deed intensief zendingswerk met haar man, Richard, en zette het werk voort tijdens zijn gevangenschap. Ze kreeg drie jaar gevangenisstraf en dwangarbeid vanwege haar stoutmoedige geloof.

Anker 3
bottom of page